Jeannette M.E. van Ermel Scherer

boedelafwikkeling

Verhuizing en emigratie

Specifieke ondersteuning bij verhuizing

U gaat verhuizen en u wilt graag met een ervaren adviseur van gedachten wisselen over de inrichting van de nieuwe woning, bijvoorbeeld over nieuwe vloerbedekking en/of gordijnen. Over welke meubels passen in de nieuwe woning en hoe past alles zo bij elkaar dat u zich weer prettig en comfortabel voelt met alles wat u omringt? Ik wil u hierin graag adviseren en ook de verhuizing voor u tot in de puntjes verzorgen. Misschien hebt u al allerlei ideeën over de nieuwe woning U wilt misschien laten verbouwen, renoveren, schilderen, stofferen, vervangen etc. Ik sta u graag bij in het vinden van de juiste firma's. Mocht restauratie van bijvoorbeeld meubels of schilderijen nodig zijn, dan kan ik advies geven over betrouwbare restaurateurs.

Ondersteuning bij verhuizing en emigratie

De complete rompslomp rond een verhuizing of emigratie kan ik u uit handen nemen. Over de spullen die niet meegaan naar de nieuwe situatie, moeten ook beslissingen genomen worden: wilt u bijvoorbeeld verkopen of er op andere wijze afscheid van nemen? Ook hierin adviseer ik u graag. Ik regel en organiseer alles voor u. Ten slotte zorg ik ervoor dat de 'oude' woning geheel veegschoon wordt opgeleverd. Als u nog andere diensten wenst, zoals het regelen van de administratie (opzeggen of omzeggen van abonnementen, ordenen van papieren) of het verzorgen verhuisberichten, behoort ook dat tot de mogelijkheden. Voor de verkoop van het 'oude' pand, kan ik bemiddelen in het vinden van de juiste tussenpersonen hiervoor.

Eerste gesprek

De ervaring leert dat in een eerste gesprek mij vooral vragen worden gesteld over de aanpak. Ik geef hierop graag antwoord in de vorm van een uitgebreid advies. Iedere verhuizing is anders en daarom is mijn dienstverlening maatwerk. Ik kan, conform uw wensen, meer of minder werkzaamheden voor mijn rekening nemen. Vervolgens sluiten u en ik een opdrachtovereenkomst zodat u zeker weet dat alles conform uw wensen wordt uitgevoerd.